You are currently viewing MATTI – A tökéletes őszi napszemüveg?

MATTI – A tökéletes őszi napszemüveg?

Napszemüveg ősszel? Nem, nem csak a divatőrületek hóbortja vagy a másnaposok mentsvára, hanem egy roppant hasznos kiegészítő tud lenni a mindennapokban. Lássuk miért!

Mint ismeretes, az UV sugárzás őszi napállásnál is jelen van, illetve enyhén felhős időben a felhőkön való visszaverődés miatt még erősebb is, mint tiszta égboltnál. Erősen ajánlott tehát az UV sugarak ellen védeni a szemet, másrészt a hunyorgás ősszel is meglehetősen viccesen áll a legtöbb embernek 

Az őszi napállás velejárója még, hogy hamar lebukik a nap a tereptárgyak, épületek mögé, ezáltal több az árnyékos terület, ahol nem feltétlenül viselne a járókelő sötétített napszemüveget. Igen, ez az ősz dilemmája, legalábbis napszemüveg viselés szempontjából…

Szerencsére a STEAMVISION-nél csípőből tudjuk a megoldást: MATTI!
MATTI modellünk tökéletes választás az őszi szettekhez, hiszen két színben is kapható, jól variálható, örök trendi stílusú napszemüveg. Amellett, hogy széles lencse kialakítása nem engedi besütni a napsugarakat a keret mellett, még átmenetes színezésű lencsével is rendelkezik. 

MATTI

A keret mellett beverő napfény azért káros, mert a sötét üveg miatt kitágult pupillába sokkal több káros sugár jut, mint egyébként. Az átmenetes sötétítésű lencse pedig a felülről érkező napfénytől véd, de árnyékban és gyengébb fényviszonyok mellett is tökéletes látási viszonyokat biztosít az alsó részének enyhe sötétítése révén. Mi imádjuk ősszel MATTI-t és a vásárlóinknak is egybevág a véleménye a miénkkel:

A lencséje a szemüvegnek nagyon tetszik. Vezetés közben a felfelé sötétedő lencse nagyon hasznos, így a kocsi műszerfala illetve az úton lévő árnyékok jól láthatóak, míg a felülről érkező napsütés ellen is védett a szemem. A kerete a szemüvegnek kellően erős, jól tart. Összességében, nagyon elégedett vagyok.

Ha úgy gondolod, hogy másnak is hasznos lehet ez a cikk akkor megköszönjük ha megosztod!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email

Ezeket is érdemes elolvasnod