STEAMVISION PARTNERPROGRAM

Tetszik az oldalunk és szívesen hirdetnéd a STEAMVISION termékeit? Csatlakozz a partnerprogramunkhoz és szerezz jutalékot a követőid/ olvasóid vásárlásai után. Regisztrálj partnerpromgramunkba és vágj bele!

Miért csatlakozz?

Magas jutalék: 15%

Minden befejezett és visszamondás nélkül eladott termék árából 15% közvetítői díjat fizetünk.

egyedi kupon

Egyedi kupon kódot készítünk számodra amivel motiválni tudod a követőidet/olvasóidat a vásárlásra. Kedvezmény a vásárlónak: -10%

Sikeres együttműködés

A fiókodban átlátható módon tudod követni, hogy mennyi vásárlót hoztál, milyen összegben vásároltak és mennyi ebből a jutalékod.

Partnereinknek járó kedvezmények

BEMUTATÁSRA SZÁNT TERMÉKEK! Aktív partnereink lehetőséget kapnak az ingyenes termékekre.

Kinek érdemes csatlakozni?

Természetesen bárki csatlakozhat, de a tapasztalataink alapján a következő tartalomgyártóknak lesz a legsikeresebb a közös együttműködés!

INFLUENCER

MAGAZIN

BLOG

Hogyan működik?

Ha valaki a te linkedre kattintva vagy a kuponodat felhasználva vásárol a steamvision.hu oldalon, azért te jutalékot kapsz. Egy 20 000 Ft értékű vásárlás esetében 3 000 Ft jutalékot kaphatsz például. 15 % részesedést fizetünk minden befejezett megrendelés után.
Partnereink havonta akár több százezer forintot is kereshetnek így. Folyamatos akcióinknak köszönhetően több terméket is vásárolnak egyszerre a webshopunkban, ezért a te jutalékod is nagyobb lesz. Ha havonta 60 vásárlót hozol, akik legalább 20 000 Ft értékben vásárolnak, akkor  180 000 Ft jutalákot fizetünk számodra. Több 10 000 követő vagy olvasóval ezek a számok bőven sokszorozhatóak!

GYAKORI KÉRDÉSEK

A kifizetés 3 havonta történik a megadott számlaszámodra utalással az alábbi hónapok végén: január, április, július, október. A kifizetés összegének el kell elérni a minimális 10 000 Ft összeget. Amennyiben ezt nem éri el, tovább gyűjtheted és a következő 3. hónapban lesz kifizetve számodra, amennyiben elérted a minimális 10 000Ft jutalékot.

Igen. Nekünk kell kiállítanod a számlád marketing vagy értékesítés tevékenységről. Más tevékenységről kiállított számlát nem tudunk befogadni és kifzetni sem.

Jelen szerződést a Steamvision bármikor felmondhatja súlyos szerződésszegés eseteiben, illetve amennyiben a marketing tevékenységed nem illik a Cég profiljába, vagy a képek és tartalmak nem az elvárt minőséget biztosítják.

Igen, a regisztráció ingyenes és semmilyen fizetési kötelezettséggel nem jár.

Az ingyenes termékek elbírálását a Steamvision végzi és erről értesít téged. Ha nem kerültél kiválasztásra, akkor a megosztott tartalmakat használhatod korlátlanul.

Ha van olyan kérdésed, amire nem kaptál választ, akkor írj nekünk a hello@steamvision.ro  email címre!

Miért érdemes csatalkozni partnerprogramunkba?

Pár vásárlói vélemény a termékeinkról. Ha csatlakozol hozzánk, biztos lehetsz benne, hogy minőségi terméket fogsz népszerűsíteni és még pénzt is keresel vele!

"Kiszállítás gyors megbízható csomagolás bombabiztos a termék szuper ! Tökéletesen kialakított darab, anyaghasználat kiváló stílus egyedi ! Ajánlani tudom mindenkinek aki szereti az Ehez hasonló szemüveget!"
Patrik B.
RANGO- fekete
"Teljesen megfelel minden elvárásnak. Nagyon jo, nagyon szeretem, pont olyan amilyennek lennie kell. "
ÁDÁM g.
RENZO- fekete
"Vagány és kényelmes! Nagyon szeretem a Boris napszemüvegemet. Szuper, hogy egyszerre letisztult mégis extravagáns. Mindemellett strapabíró és a szememet is védi a káros UV sugárzástól! Csak ajánlani tudom!"
Krisztina k.
BORIS- matt fekete
"Jól döntöttem! véleményem szerint a Steamvision márka nem okoz csalódást sem minőségben sem pedig árban, kiváló választás."
Szabolcs t.
CEZAR - matt fekete